Welkom
Nieuws
Pijlercursus

Voor velen is God  ja wat eigenlijk  vaag, ver weg, niet persoonlijk. En of Jezus en de Bijbel daar ook nog iets mee te maken hebben, is al helemaal onduidelijk. Vaag? Ver weg? God wil juist een God van dichtbij zijn. Alle mensen gaan God aan het hart. God wil gekend zijn en een relatie met u aangaan. Hij wil dat iedereen Hem (beter) leert kennen.

De Pijlercursus is een cursus voor mensen die op zoek zijn naar God of Hem beter willen leren kennen. Interactief, luisteren, nadenken, samen praten over het geloof, niet vanuit een discussiesfeer maar met openheid en respect voor elkaar. Hierdoor kan iedereen zich thuis voelen, van helemaal niet gelovig tot ik weet het niet zo tot van jongs af gelovig. De cursus is er voor iedereen.

Door het volgen van de Pijlercursus kan uw geestelijke leven zich verdiepen en kunt u God (beter) leren kennen op een manier die uw leven zoveel meer betekenis geeft. Waarom? Omdat u God aan het hart gaat en Hij ook voor u een God van dichtbij wil zijn.

Geef God een kans!

De Pijlercursus wordt gegeven op negen vaste avonden. U kunt zich opgeven via het onderstaande opgaveformulier. Opgave voor de Pijlercursus kan ook via onderstaand adres, telefoonnummer of e-mailadres.

t.a.v. Olga Pilat
De Dellen 73
9231 ER  Surhuisterveen

Je mag Olga ook bellen, 0512 - 36 41 21
Mailen mag ook: opilat@de-vluchtheuvel.nl